June 11, 2019

Begin juni bestond Blaadjes en Draadjes twee jaar. Een moment om bij stil te staan! Dat deed ik zelf door de stavaza op te nemen, opnieuw richting te bepalen en een kleine metamorfose door te gaan.

Waar ik begon als zelfstandig onderneemster om mijn twee passies - Blaad...

April 7, 2019

Bee Together is online te downloaden in de Ravelry store van Blaadjes & Draadjes Design. De muts is marlise gebreid in combinatie met de ouderwetse zwermsteek.

January 29, 2019

Zoals ik in de foto sta met een half linkerbeen, zo voel ik me de laatste weken. Op 19 december '18 kreeg ik mijn voetoperatie, sindsdien heb ik vooral veel gezeten. Niet echt iets voor mij; oh wat mis ik de frisse lucht van buiten zijn. Maar ik probeer er het beste va...

August 9, 2018

Ik ga op reis en neem mee... dat is in ons geval elk jaar een belangrijke afweging. We vertikken het om, ondanks onze De Waard Albatros, met een karretje te rijden. Een voordeel is dat we op camping La Petite Brenne letterlijk niet zoveel om het lijf hebben....

June 24, 2018

BSO staat voor buiten schoolse opvang. De realiteit is echter vaak BSOOO Buiten Schoolse Oppas Opa / Oma. Niet zo gek ook, want in vaak werken beide ouders, zijn de grootouders fit en vitaal en is reguliere kinderopvang prijzig en inflexibel. 

Iedereen kan het zien op h...

June 1, 2018

Het is echt zo, mijn bedrijf Blaadjes & Draadjes is jarig! Al een jaar ben ik een #mominbusiness. Deze bekende Instagram tag gebruik ik soms, al vallen mijn buiten/kids/kiekjes uit de toon tussen de laptop moeders-met-kinderen foto's.

*schrijft deze moeder van...

May 1, 2018

Heerlijk het is vakantie! Voor schoolkinderen vooral een feestje, voor ouders niet altijd gemakkelijk. Werk gaat helaas soms door. Dan kan vakantie opvang bij mij uitkomst bieden. 

Op doordeweekse schooldagen bied ik VSO/BSO aan voor kinderen in de wijk Molenvliet Woerd...

March 24, 2018

Goede vrijdag 30 maart van 10:30-15:00 een pop-up draadjesfeest in Tuincentrum de Bosrand te Woerden.  Hoe verzin je het? Dat vind ik nou juist zo leuk. Alle gekke gave dingen die ik verzin kan ik in mijn bedrijf proberen. Dingen die ikzelf zo leuk vind, waardoor de or...

March 6, 2018

Begin dit jaar volgde ik de ViaViela gastouderopleiding. Dat was echt heel leuk. Als een 'stuudje' vond ik het fijn om met een goed achtergrond boek er even helemaal in te duiken. Veel zaken herkenbaar vanuit de PABO, maar al snel besefte ik mij dat gastouderschap een...

February 16, 2018

Het gaat gebeuren, de huishoudbeurs, ik ga zondag 18 februari heen! Al verwacht ik niet thuis te komen met een nieuwe mixer, want ik mag macramé workshops gaan geven.

Op de stand van Stefanie van Colours of Life. Gezellig samen met mijn buurvrouw Stefanie (om naamsverwa...

Please reload

Recent Posts

June 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags