GASTOUDER

Als ouder weet ik dat een goede opvangplek belangrijk is. Niet alleen voor jonge kinderen maar ook voor schoolgaande kinderen die 's middags vrijheid willen; buiten of binnen spelen in huiselijke kring.

Vanaf januari 2020: op woensdag heb ik nog 1 BSO plek beschikbaar! 

 

ACTIVITEITEN

Opvang bij mij als bioloog en juf is uitdagend en veelal buiten, maar met mijn handwerk hobby ook creatief met onder andere draadjes! Denk aan picknicks, 'alsof' kamperen, vliegeren, bomen klimmen, speeltuinentour. Kumihimo, vriendschapsbandjes knopen, (vinger)haken en breien. Samen de kamerplanten en achtermoestuin verzorgen. Gezelschapsspelletjes spelen, met de lego, zoef zoef dieren, playmobil, kapla, duplo, poppen of barbies spelen. Kleien, tekenen, verven, lezen. Er is van alles mogelijk! In mijn pedagogisch kwaliteitshuis kom je meer te weten over mijn insteek en overwegingen voor de gastouderopvang.

VOOR WIE EN WANNEER?

Gastouderopvang kan bij mij voor vast, tijdelijk of incidenteel. Vooral buiten schoolse opvang, maar ook enkele dagopvang plekken. Opvang is mogelijk tussen 7:00 en 18:00. BSO is mogelijk voor kinderen van de Constantijn en Fransiscus school in Molenvliet Woerden. BSO opvang is altijd van 14-18 uur, ophalen kan na 17 uur. Bij dagopvang spreken we de tijden af op maat. Tijdens schoolvakanties zal Marita drie dagen in de week kinderen opvangen. Op feestdagen is er geen opvang, net als de eerste vier weken van de zomervakantie. Lees de huisregels voor meer praktische informatie.

KOSTEN EN KWALITEIT

De opvangkosten zijn tweeledig: bureaukosten aan gastouderbureau Viaviela Gouda en kosten voor de opvanguren aan Marita. Vanaf 2020 is het uurtarief € 7,00 voor kinderen van 4-12 jaar en € 6,25 voor kinderen tot 4 jaar. 
Viaviela verzorgd contracten, evaluaties, financiën, veiligheidscontroles, scholing en ontwikkeling. Zij maken graag een proefberekening voor u. Voor de opvangkosten kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

Bent u enthousiast geworden over BSO gastouderopvang bij mij? Informeer naar de huidige mogelijkheden of laat je attenderen wanneer er plek vrijkomt.

+31 (0)6 47 99 87 20

Schoener 9

3448KP Woerden

Btw-ID: NL002089677B19

KvK: 68896948

©2020 by Marita Rutgers.
Deze website geeft informatie over de diensten van Marita Rutgers. Er worden geen statistieken bijgehouden en geen gegevens van bezoekers bewaard.