6773F078-DD90-475B-8DAB-FA8E08E4DA03.jpg

GASTOUDER

Vanaf oktober 2021 t/m kerstvakantie 2021/2022 is Marita met verlof. Neem gerust contact op naar de opvangmogelijkheden vanaf januari 2022.

Als ouder weet ik dat een goede opvangplek belangrijk is. Een plek waar een kind zichzelf kan zijn, waar hij of zij uitgedaagd wordt om samen te werken en nieuwe dingen te proberen.

 
IMG_5453.JPG

ACTIVITEITEN

Met de opvangkinderen ben ik graag buiten als het dagritme en het weer dat toelaat. Dan gaan we wandelen, op speeltuinentour, naar het park op loopfietsen en steppen, vliegeren, ballen, water- of kriebel- diertjes onderzoeken, noem maar op. Binnen spelen we graag met speelgoed zoals lego, zoef zoef dieren, playmobil, kapla, duplo, poppen of barbies. We spelen gezelschapsspelletjes of maken we iets creatiefs. In mijn pedagogisch kwaliteitshuis kom je meer te weten over mijn insteek en overwegingen voor de gastouderopvang.

IMG_5559_edited.jpg

PRAKTISCH

Dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar kan bij mij tussen 7:00-18:00, we spreken de tijden af op maat. Tijdens schoolvakanties en feestdagen vangt Marita niet op. Lees de huisregels voor meer praktische informatie.

IMG_5955.JPG

KOSTEN EN KWALITEIT

Opvang bij Marita Rutgers (LRKP 161253258) kost in 2021 voor kinderen van 0-4 jaar € 6,45 per uur. Daarbij komen nog de kosten voor het gastouderbureau. Het bureau verzorgd contracten, evaluaties, betalingen, veiligheidscontroles, scholing en ontwikkeling. Voor de opvangkosten kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

Bent u enthousiast geworden over kinderopvang bij mij? Informeer naar de huidige mogelijkheden of laat je attenderen wanneer er plek vrijkomt.

Image by NeONBRAND

INVALLEERKRACHT

Als gediplomeerd leerkracht ben ik via de pio transvita invalpool op donderdagen beschikbaar voor inval op basisscholen.

Les bij Tuintje van Oranje

MOESTUINCOACH

Als opgeleid bioloog en juf ben ik beschikbaar als Moestuincoach in Woerden. Het Tuintje van Oranje bij de Willem van Oranje school is een voorbeeld van wat mogelijk is. Samen met Geral Overbeek help ik graag bij het op & inzetten van een schoolmoestuin!